sobota, 13 grudnia 2025 11:36
Reklama
Reklama

Spotkaj się z Agnieszką Stefaniuk

Na długie jesienno-zimowe popołudnia Centrum Sportu i Kultury przygotowało propozycję atrakcyjnego spędzenia czasu. Raz w miesiącu, popołudniowo-wieczorową porą odbywać się będą ciekawe spotkania. Niektóre w formie warsztatów, inne wykładów lub szkoleń. Pierwsze już w listopadzie. Gościem będzie Agnieszka Stefaniuk – znana instagramerka, autorka książki: „Jak to ogarnąć?”, coach i mentor. Bilety na spotkanie już do kupienia online.
  • Źródło: mat.pras.

Jesień i zima to czas, który kojarzymy z długimi wieczorami. Wiele osób podejmuje się realizacji wcześniej odkładanych zadań lub działa w obszarach, na które wcześniej nie było miejsca. Centrum Sportu i Kultury postanowiło stworzyć nowy cykl wydarzeń: „Ciekawe wieczory z CSiK”. Raz w miesiącu odbywać się będą spotkania, warsztaty, wykłady. Ich adresaci będą różni, bo oferta skierowana będzie do rożnych odbiorców. Pierwszy „ciekawy wieczór” poprowadzi Agnieszka Stefaniuk, znana jako Familyfunbymum. Agnieszka Stefaniuk prowadzi konto na instagramie, które inspiruje wiele kobiet i mam. W Garwolinie opowie o czterech fundamentach pozytywnego wychowania. Spotkanie odbędzie się w sali konferencyjnej CSiK o godzinie 17:00. Bilety do kupienia online na stronie. Koszt to 70 zł.

W grudniu w ramach nowego cyklu odbędą się warsztaty robienia tradycyjnych ozdób świątecznych. Uczestnicy stworzą kolorowe pająki. Spotkanie poprowadzi Agnieszka Niwińska – pedagog, rękodzielnik i muzyk. Autorka wielu zajęć edukacyjnych z zakresu rękodzieła tradycyjnego i artystycznego. Informacje o kolejnych spotkaniach będą pojawiały się na stronie CSiK i mediach lokalnych. Jesień i zima będzie inspirująca!

 


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Reklama
Reklama
KOMENTUJECIE
Autor komentarza: Wojtek63Treść komentarza: W ostatnich 6 miesiącach w ramach testów konsumpcyjnych jadłem następujące produkty: 1. Kiełbasa końska pikantna i łagodna. 2. Salami z osła. 3. Salami z dzika z truflami. 4. Truflowe salami z daniela. 5. Kiełbasa ze świni mangalica. 6. Słonina wędzona ze świni mangalica. 7. Kiełbasa z gęsi. Te wszystkie rozpływające się w ustach rarytasy kupiłem za pośrednictwem krakowskiego internetowego sklepu, który w swojej nazwie ma węgierską paprykę. Do czego zmierzam? Wilka jeszcze nie jadłem. Jadłem zapewne inne polskie psy w postaci wietnamskiej chińszczyzny w np. pięciu smakach :-). Osobiście lubię chińszczyznę. No cóż, co kraj to obyczaj. Zatem dziwię się negatywnym reakcjom na jedzenie w/w produktów. Polską świnię, krowę, kurę, gęś i kaczkę można jeść. To jest O.K. i bardzo... hehehe humanitarne :-). Natomiast trąby słonia (Afryka) i świeżego móżdżku małpy (ChRL) nie. Wracając do węgierskich produktów. Dla mnie top 5 to: 1. Salami truflowe z daniela (156 pln/kg) 2. Kiełbasa z koniny pikantna (ok. 80 pln/kg) 3. Salami z osła (ok. 75 pln/kg) 4. Salami z dzika z tryflami (156 pln/kg) 5. Słonina wędzona z mangalicy (75 pln/kg) Smacznego !!!Data dodania komentarza: 13.12.2025, 05:17Źródło komentarza: Martwy wilk znaleziony w lesie koło Wanat. Nadleśnictwo Garwolin apeluje o ostrożnośćAutor komentarza: mieszkaniecTreść komentarza: A gmina Garwolin ? A inne gminy ?Data dodania komentarza: 12.12.2025, 23:19Źródło komentarza: Gmina Łaskarzew z pełnym dofinansowaniem na budowę sieci kanalizacyjnej w Woli ŁaskarzewskiejAutor komentarza: Na mchu jadaliTreść komentarza: Nie rób sobie żartów.Data dodania komentarza: 12.12.2025, 15:48Źródło komentarza: Zmodernizowali SUW za 16 mln złAutor komentarza: EQTreść komentarza: W Garwolinie był amerykański Mikołaj, na watykańskiego były wyśrubowane kryteria.Data dodania komentarza: 12.12.2025, 15:46Źródło komentarza: Wigilia dla Jaźwińskich seniorów – uroczyste zakończenie cyklu „Danie Wspólnych Chwil z Fundacją Biedronki”
Reklama
Reklama