sobota, 13 grudnia 2025 08:54
Reklama
Reklama

Letnia odsłona Turnieju "Cztery Pory Roku"

11 czerwca odbył się badmintonowy Turniej „Cztery Pory Roku”, zorganizowany w ramach Dni Garwolina.
Letnia odsłona Turnieju "Cztery Pory Roku"

Autor: MKS Garwolin

W środowych rozgrywkach w Hali Stulecia wzięło udział kilkudziesięciu zawodników. Organizatorem turnieju był MKS Garwolin. Poniżej wyniki.

Turniej rodzinny

  1. Paweł i Jan Mucha
  2. Magdalena Kaczkowska i Leon Sasim
  3. Piotr i Natalia Stankiewicz
  4. Paulina i Szymon Majewscy
  5. Katarzyna Sobczak i Piotr Wiśnicki
  6. Kinga i Maja Mikulskie

Gry podwójne – kat. open

Grupa 1

  1. Anna Arczyńska i Andrzej Winek
  2. Łukasz Lipski i Krzysztof Walenda
  3. Ewelina Arczyńska i Zofia Stankiewicz
  4. Piotr Jarząbek i Paweł Trzaskowski
  5. Magdalena Kaczkowska i Grzegorz Cybulski

Grupa 2

  1. Mariusz Kapczyński i Piotr Mąkowski
  2. Leopold Tukendorf i Piotr Stankiewicz
  3. Katarzyna Sobczak i Marta Tobiasz
  4. Paulina Majewska i Kinga Mikulska

Turniej dzieci

Grupa 1

  1. Maja Mikulska
  2. Zuzanna Wielgosz
  3. Natalia Stankiewicz
  4. Irena Pałyska
  5. Jerzy Pałyska

Grupa 2

  1. Aleksandra Ciupiak
  2. Magdalena Saganek
  3. Patrycja Baran
  4. Dominika Baran
  5. Zofia Zawadka

Grupa 3

  1. Szymon Majewski
  2. Filip Szynal
  3. Piotr Wiśnicki
  4. Tadeusz Michalik
  5. Józef Pałyska

Grupa 4

  1. Krzysztof Wiśniewski
  2. Maksymilian Szcześniak
  3. Artur Aywazyan
  4. Dawid Aywazyan

Grupa 5

  1. Igor Malitka
  2. Jan Mucha
  3. Stanisław Wiśniewski
  4. Leon Sasim
  5. Cezary Mucha
  6. Filip Zawadka

red.

fot. MKS Garwolin

Powiązane galerie zdjęć:


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Reklama
Reklama
KOMENTUJECIE
Autor komentarza: Wojtek63Treść komentarza: W ostatnich 6 miesiącach w ramach testów konsumpcyjnych jadłem następujące produkty: 1. Kiełbasa końska pikantna i łagodna. 2. Salami z osła. 3. Salami z dzika z truflami. 4. Truflowe salami z daniela. 5. Kiełbasa ze świni mangalica. 6. Słonina wędzona ze świni mangalica. 7. Kiełbasa z gęsi. Te wszystkie rozpływające się w ustach rarytasy kupiłem za pośrednictwem krakowskiego internetowego sklepu, który w swojej nazwie ma węgierską paprykę. Do czego zmierzam? Wilka jeszcze nie jadłem. Jadłem zapewne inne polskie psy w postaci wietnamskiej chińszczyzny w np. pięciu smakach :-). Osobiście lubię chińszczyznę. No cóż, co kraj to obyczaj. Zatem dziwię się negatywnym reakcjom na jedzenie w/w produktów. Polską świnię, krowę, kurę, gęś i kaczkę można jeść. To jest O.K. i bardzo... hehehe humanitarne :-). Natomiast trąby słonia (Afryka) i świeżego móżdżku małpy (ChRL) nie. Wracając do węgierskich produktów. Dla mnie top 5 to: 1. Salami truflowe z daniela (156 pln/kg) 2. Kiełbasa z koniny pikantna (ok. 80 pln/kg) 3. Salami z osła (ok. 75 pln/kg) 4. Salami z dzika z tryflami (156 pln/kg) 5. Słonina wędzona z mangalicy (75 pln/kg) Smacznego !!!Data dodania komentarza: 13.12.2025, 05:17Źródło komentarza: Martwy wilk znaleziony w lesie koło Wanat. Nadleśnictwo Garwolin apeluje o ostrożnośćAutor komentarza: mieszkaniecTreść komentarza: A gmina Garwolin ? A inne gminy ?Data dodania komentarza: 12.12.2025, 23:19Źródło komentarza: Gmina Łaskarzew z pełnym dofinansowaniem na budowę sieci kanalizacyjnej w Woli ŁaskarzewskiejAutor komentarza: Na mchu jadaliTreść komentarza: Nie rób sobie żartów.Data dodania komentarza: 12.12.2025, 15:48Źródło komentarza: Zmodernizowali SUW za 16 mln złAutor komentarza: EQTreść komentarza: W Garwolinie był amerykański Mikołaj, na watykańskiego były wyśrubowane kryteria.Data dodania komentarza: 12.12.2025, 15:46Źródło komentarza: Wigilia dla Jaźwińskich seniorów – uroczyste zakończenie cyklu „Danie Wspólnych Chwil z Fundacją Biedronki”
Reklama
Reklama