sobota, 13 grudnia 2025 08:51
Reklama
Reklama

Magda Gessler w Garwolinie! „Kuchenne Rewolucje” zawitały do Restauracji pod Orłem [wideo]

Garwolin stał się kulinarnym centrum Polski. Wszystko za sprawą Magdy Gessler i ekipy programu „Kuchenne Rewolucje”, która rozpoczęła metamorfozę w „Restauracji pod Orłem” przy ul. Długiej. Emisja odcinka planowana jest prawdopodobnie na jesień – w ramach 31. edycji kultowego programu.
Magda Gessler w Garwolinie! „Kuchenne Rewolucje” zawitały do Restauracji pod Orłem [wideo]

Autor: biuro prasowe TVN Warner Bros Discovery, screen z wideo: Dariusz Syga

We wtorek 

We wtorek, 1 lipca, do Garwolina przyjechała Magda Gessler – jedna z najbardziej rozpoznawalnych osobowości telewizyjnych w Polsce. Jej wizyta oznacza tylko jedno – „Kuchenne Rewolucje” po raz pierwszy zawitały do naszego miasta. Tym razem metamorfozę przejdzie Restauracja pod Orłem, mieszcząca się przy ul. Długiej, w budynku o niecodziennej historii – to dawny adres, pod którym przez lata mieściła się siedziba Milicji Obywatelskiej, a później Policji.

Ekipa programu TVN pojawiła się z kamerami, by ocenić sytuację restauracji, spotkać się z właścicielami i wprowadzić zmiany, które – zgodnie z formatem – mają odmienić lokal nie tylko kulinarnie, ale również wizerunkowo i organizacyjnie. Jak zawsze, rewolucja potrwa kilka dni, a jej efekty poznamy dopiero podczas emisji odcinka.

Sprawdź też: Nowoczesna zastawa stołowa – jakie szkło wybrać do restauracji i hotelu?

„Kuchenne Rewolucje” goszczą na antenie TVN od 2010 roku. Jesienią wystartuje już 31. edycja programu, który od lat cieszy się niesłabnącą popularnością wśród widzów. Magda Gessler odwiedziła setki restauracji w całej Polsce – teraz do tego grona dołącza Garwolin.

Na szczegóły zmian musimy jeszcze poczekać. Emisja odcinka z Garwolina planowana jest prawdopodobnie na jesień tego roku. 

red.

wideo: Dariusz Syga

 

Powiązane galerie zdjęć:

Ankieta: Czy będziesz oglądać odcinek "Kuchennych rewolucji" z garwolińską restauracją?
tak
89%
nie
11%

Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

chłop pańszczyźniany 06.07.2025 08:09
Czy na otwarciu będzie wstęga, nożyczki i Pani Koc? Bo darmowe żarcie na pewno będzie.

Stała klientka 04.07.2025 01:04
Nóż I Widelec ma najlepsze jedzonko i mega duże porcje. Jest tam przemiła obsługa. Panie są bardzo sympatyczne, zawsze uśmiechnięte i życzliwe.

Wojtek63 03.07.2025 14:18
Jak to się dzieje, że (generalnie rzecz biorąc) Sanepid od wielu lat pozwala Magdzie Gessler włazić do wielu kuchni i gotować z roz...pizdrzo....nymi kudłami, biżuterią na dłoniach i wszystkim co nosi na sobie przecząc tym samym zasadom BHP, które określa restrykcyjny regulamin. Ciekawe, czy pani Gessler ma zrobione badania na nosicielstwo i inne obowiązkowe w pracy z żywnością ? Bogata, sławna.... to pewnie nie... musi ich mieć :-)))))

Dlaczego?? 02.07.2025 16:46
Bardziej przydałaby się w Urzędzie miasta i starostwie, tam to dopiero potrzebny porządek

Obywatel Piszczyk 02.07.2025 11:30
Nie wiem czy powiedzie się ta rewolucja! Mam przeczucie, że raczej nie! Z moich obserwacji widzę, że ludzie gdy chcą zjeść obiad w miarę niedrogo, to wybierają „Nuż i Widelec” lub bar „Smakosz” ( osobiście wybieram przeważnie „Smakosza” ). Osoby , które mogą sobie pozwolić na większy wydatek ( cuciaż nie tylko ) wybierają „Ogniem i piecem” lub „ Diavolę”. Niektórzy jeżdżą do „Sulbiny” czy gdzieś dalej np. „Las Voda”. W mieście brakuje moim zdaniem kawiarni, takiej z prawdziwego zdarzenia. Brakuje kawiarni ze swoistym dla kawiarni klimatem, gdzie przy spokojnej muzyce można wypić kawę, herbatę a może i lampkę koniaku i zjeść dobre ciasto lub lody! Mam nadzieję, że kiedyś ktoś taką właśnie otworzy!

rolnik z PiS 04.07.2025 09:35
analfabeto piszczak, pisze się nusz a nie nuż

Fan Egona 04.07.2025 14:50
rolnik z PiS 04.07.2025 09:35
analfabeto piszczak, pisze się nusz a nie nuż
Ale mnie ubawiłeś, drogi Rolniku

Weteran 02.07.2025 10:24
Takie drobne sprostowanie, 1 lipca był we wtorek :)

rolnik z PiS 02.07.2025 07:46
reanimacja umarlaka

Reklama
Reklama
KOMENTUJECIE
Autor komentarza: Wojtek63Treść komentarza: W ostatnich 6 miesiącach w ramach testów konsumpcyjnych jadłem następujące produkty: 1. Kiełbasa końska pikantna i łagodna. 2. Salami z osła. 3. Salami z dzika z truflami. 4. Truflowe salami z daniela. 5. Kiełbasa ze świni mangalica. 6. Słonina wędzona ze świni mangalica. 7. Kiełbasa z gęsi. Te wszystkie rozpływające się w ustach rarytasy kupiłem za pośrednictwem krakowskiego internetowego sklepu, który w swojej nazwie ma węgierską paprykę. Do czego zmierzam? Wilka jeszcze nie jadłem. Jadłem zapewne inne polskie psy w postaci wietnamskiej chińszczyzny w np. pięciu smakach :-). Osobiście lubię chińszczyznę. No cóż, co kraj to obyczaj. Zatem dziwię się negatywnym reakcjom na jedzenie w/w produktów. Polską świnię, krowę, kurę, gęś i kaczkę można jeść. To jest O.K. i bardzo... hehehe humanitarne :-). Natomiast trąby słonia (Afryka) i świeżego móżdżku małpy (ChRL) nie. Wracając do węgierskich produktów. Dla mnie top 5 to: 1. Salami truflowe z daniela (156 pln/kg) 2. Kiełbasa z koniny pikantna (ok. 80 pln/kg) 3. Salami z osła (ok. 75 pln/kg) 4. Salami z dzika z tryflami (156 pln/kg) 5. Słonina wędzona z mangalicy (75 pln/kg) Smacznego !!!Data dodania komentarza: 13.12.2025, 05:17Źródło komentarza: Martwy wilk znaleziony w lesie koło Wanat. Nadleśnictwo Garwolin apeluje o ostrożnośćAutor komentarza: mieszkaniecTreść komentarza: A gmina Garwolin ? A inne gminy ?Data dodania komentarza: 12.12.2025, 23:19Źródło komentarza: Gmina Łaskarzew z pełnym dofinansowaniem na budowę sieci kanalizacyjnej w Woli ŁaskarzewskiejAutor komentarza: Na mchu jadaliTreść komentarza: Nie rób sobie żartów.Data dodania komentarza: 12.12.2025, 15:48Źródło komentarza: Zmodernizowali SUW za 16 mln złAutor komentarza: EQTreść komentarza: W Garwolinie był amerykański Mikołaj, na watykańskiego były wyśrubowane kryteria.Data dodania komentarza: 12.12.2025, 15:46Źródło komentarza: Wigilia dla Jaźwińskich seniorów – uroczyste zakończenie cyklu „Danie Wspólnych Chwil z Fundacją Biedronki”
Reklama
Reklama