Podczas finału należało przygotować potrawę z antrykotu wołowego z dodatkami produktów regionalnych i lokalnych. Garwolińska drużyna wykorzystała w przepisie m.in. jabłka grójeckie, czosnek latowicki, wiśnie nadwiślańskie, a także warzywa od lokalnych producentów i masło garwolińskie.
Udział nauczycieli w finale dał możliwość uczniom uczestnictwa w projekcie i zmierzenia się w specjalnym konkursie, który odbędzie się na przełomie września i października.
ZSP 2 Garwolin/opr. Redakcja
Zdjęcie główne, kolejność od lewej: Iwona Kiełt, Elżbieta Buczek






![Auto stanęło w ogniu tuż przy stacji paliw. Kierowca w porę odjechał od dystrybutorów [wideo] Auto stanęło w ogniu tuż przy stacji paliw. Kierowca w porę odjechał od dystrybutorów [wideo]](https://static2.wirtualnygarwolin.pl/data/articles/sm-16x9-auto-stanelo-w-ogniu-tuz-przy-stacji-paliw-kierowca-w-pore-odjechal-od-dystrybutorow-wideo-1764928411.jpg)








Napisz komentarz
Komentarze