sobota, 13 grudnia 2025 14:42
Reklama
Reklama

Garwolanka już otwarta!

Grzegorz, Dariusz, Paulina i Agata ? pierwsi klienci, którzy skorzystali z atrakcji ?Garwolanki?. Pływalnia oficjalnie rozpoczęła wczoraj swoją działalność. Na basenie będzie można spędzić także lany poniedziałek. Data 27 marca 2013 na pewno zapisze się w historii Garwolina. Jedna z największych inwestycji realizowanych w mieście została oddana do użytku. Pierwszego dnia z atrakcji przygotowanych w ?Garwolance? skorzystali mieszkańcy Garwolina i okolic ? ci młodsi i ci nieco starsi. Nie zabrakło także rodziców w dziećmi.

Pierwsi klienci pojawili się wczoraj przed 6 rano. Grzegorz, Dariusz, Paulina i Agata zanim zażyli kąpieli mieli okazję przeciąć wstęgę ? jak na inaugurację przystało. Dla pierwszych pływaków czekała także nagroda ? miesięczne karnety na basen.

Od wczoraj działa także siłownia. Pierwszego dnia można było z niej skorzystać za darmo. W tym tygodniu czynna będzie od 13.00 do 20.00.

W Niedzielę Wielkanocną basen będzie zamknięty, ale już w poniedziałek ?Garwolanka? zaprasza na śmigusa-dyngusa na basenie. Tu będzie można się lać wodą do woli i bez żadnych prawnych konsekwencji. Tego dnia można zabrać ze sobą pistolety na wodę i inne gadżety przydatne w lany poniedziałek.

jd

fot. Lumi Foto

 


Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!

Garwolanka już otwarta!


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Komentarze

Edek 01.04.2013 19:40
W Garwolinie kultura kulała, a teraz wogóle przeniesie się na basen. Żałosne to.

miłośnik 30.03.2013 22:14
a dlaczego ma być

iza 29.03.2013 19:00
Co by nie zrobili to i tak będzie źle... Czegoś nie ma... -źle, coś powstanie...- źle...Nie dogodzą każdemu niestety. Cieszmy się z tego co jest.

jan 29.03.2013 10:07
DLACZEGO NIE MA BRODZIKA ??? OGÓLNIE W PORZĄDKU, ALE BASEN DLA DZIECI JUŻ UMIEJĄCYCH PŁYWAĆ......:-)

Reklama
Reklama
KOMENTUJECIE
Autor komentarza: konioTreść komentarza: Kiełbasa KONSKA pikantna i łagodna ....wybacz ale w moim przypadku to KANIBALIZM. Zaintrygowała mnie świnia ...mangalica ..co to u diabła jest, okazuje się że to kudłata niczym wilk "nieboszczyk" świnia węgierska która żyje niczym KOŃ na pastwisku i żywi się w sporych ilościach trawą i inną zieleniną .Smacznego życzę oprócz ....koniny. Pozdrawiam!!!!konioData dodania komentarza: 13.12.2025, 13:22Źródło komentarza: Martwy wilk znaleziony w lesie koło Wanat. Nadleśnictwo Garwolin apeluje o ostrożnośćAutor komentarza: EQTreść komentarza: Chłopy to tylko o piłce i jedzeniu.😆Data dodania komentarza: 13.12.2025, 09:23Źródło komentarza: Martwy wilk znaleziony w lesie koło Wanat. Nadleśnictwo Garwolin apeluje o ostrożnośćAutor komentarza: bedokTreść komentarza: Bambiniści i weganie dostaną zawału albo białej gorączki czytając twój komentarz.Data dodania komentarza: 13.12.2025, 08:48Źródło komentarza: Martwy wilk znaleziony w lesie koło Wanat. Nadleśnictwo Garwolin apeluje o ostrożnośćAutor komentarza: Wojtek63Treść komentarza: W ostatnich 6 miesiącach w ramach testów konsumpcyjnych jadłem następujące produkty: 1. Kiełbasa końska pikantna i łagodna. 2. Salami z osła. 3. Salami z dzika z truflami. 4. Truflowe salami z daniela. 5. Kiełbasa ze świni mangalica. 6. Słonina wędzona ze świni mangalica. 7. Kiełbasa z gęsi. Te wszystkie rozpływające się w ustach rarytasy kupiłem za pośrednictwem krakowskiego internetowego sklepu, który w swojej nazwie ma węgierską paprykę. Do czego zmierzam? Wilka jeszcze nie jadłem. Jadłem zapewne inne polskie psy w postaci wietnamskiej chińszczyzny w np. pięciu smakach :-). Osobiście lubię chińszczyznę. No cóż, co kraj to obyczaj. Zatem dziwię się negatywnym reakcjom na jedzenie w/w produktów. Polską świnię, krowę, kurę, gęś i kaczkę można jeść. To jest O.K. i bardzo... hehehe humanitarne :-). Natomiast trąby słonia (Afryka) i świeżego móżdżku małpy (ChRL) nie. Wracając do węgierskich produktów. Dla mnie top 5 to: 1. Salami truflowe z daniela (156 pln/kg) 2. Kiełbasa z koniny pikantna (ok. 80 pln/kg) 3. Salami z osła (ok. 75 pln/kg) 4. Salami z dzika z tryflami (156 pln/kg) 5. Słonina wędzona z mangalicy (75 pln/kg) Smacznego !!!Data dodania komentarza: 13.12.2025, 05:17Źródło komentarza: Martwy wilk znaleziony w lesie koło Wanat. Nadleśnictwo Garwolin apeluje o ostrożność
Reklama
Reklama