Im więcej ziarna zamawiasz, tym korzystniejsze warunki zaoferuje Ci profesjonalna palarnia kawy
Niepowtarzalne doznania sprawiają, że po spróbowaniu kawy z najwyższej półki trudno potem wrócić do zwykłych naparów, serwowanych przez lokale błyskawicznej obsługi. Napój o wyrafinowanym smaku należy przyrządzać ze świeżo wypalonych nasion ? kategoria speciality zarezerwowana jest dla ziaren, które do odbiorcy trafiają po 2, maksymalnie 4 tygodniach od wyjęcia z pieca. O ile odbiorcy indywidualni nie mają z tym większego problemu, tak już hotele, restauracje czy kawiarnie powinny dobrze zorganizować całą logistykę i ciągłość dostaw, aby serwowana gościom kawa zachowywała świeżość oraz pierwotny aromat. Przykładowo palarnia kawy BeMyBean sprzedaje świeżo palone ziarna Santa Rosa z Gwatemali, brazylijskie Boogie Bean czy Monte Alegre, rwandyjskie Fugi i wiele innych, cenionych przez koneserów odmian. Trzeba mieć na uwadze, że kawa to nie wino, długie leżakowanie ewidentnie jej nie służy, co da się odczuć niemal wszystkimi zmysłami.






![Auto stanęło w ogniu tuż przy stacji paliw. Kierowca w porę odjechał od dystrybutorów [wideo] Auto stanęło w ogniu tuż przy stacji paliw. Kierowca w porę odjechał od dystrybutorów [wideo]](https://static2.wirtualnygarwolin.pl/data/articles/sm-16x9-auto-stanelo-w-ogniu-tuz-przy-stacji-paliw-kierowca-w-pore-odjechal-od-dystrybutorow-wideo-1764928411.jpg)








Napisz komentarz
Komentarze